Det behövs egentligen inte sägas något, men jag älskar och saknar dig. <3
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och fixat och donat med lite grejer här hemma. Vid fem så åker jag ut till Gryt igen och tänkte spenderar min valborg med massa hundar och Twilight. Inte alls sugen på att hitta på någonting heller så det passar ju bra, haha. Men nu så ska jag ner och städa innan jag åker igen. Puss

Sitter i en bil på väg till Mullsjö. Har sovit i typ en timme, ska försöka sova mer. Tiden går så satans mycket snabbare då ju ;)
Hörs senare!

Idag efter lunch så har jag fått mycket gjort. Bland annat, städat hundhuset samt alla hundgårdar, klippt alla klorna på alla hundar (som var typ det krångligaste på länge eftersom i princip alla hatar klotången,haha) sen så borstade jag hundarna som fäller. och när klockan var cirkus sju så var jag klar med allt som jag skulle göra. Så då tog jag med ett gäng hundar på en längre promenad i ut i skogen. Kan säga att det är lite skillnad på att gilla koll på 5 stycken när jag är van med bara en, hehe!

Igår packade jag upp mina väskor och avslutade kvällen med en långpromenad med Acka och efter det en kopp chaite+twilight (eclipse). Somnade med två hundar i sängen, Acka och Krita. Imorse väckte Acka mig tiiidigt så satte henne en bur och sen somnade jag och Krita om till typ 9? Skönt som tusan att sova "länge"! När jag hade vaknat så tog jag med min bebis och Snippa (och ja, för er som undrar, det är en hund som kallas Snippa) på en promenad och jävlar i min själ vad dom sprang, haha.
 
 Nu har jag precis ätit frukost och fixat mig. Om en liten stund kommer det en kund med sin hund. Men vi hörs nog lite senare!
 
Tänkte ta ut min lilla Acka på en kvällsrunda och avsluta denna dag med twilight. Har nämligen fått låna hela boxen av Elise. Woho! Nu sitter Krita nedanför mig och tigger som en gud, haha, skulle inte ha gett henne den där godisen.. 
 
 Här kommer en till bild på mig och klejan!
 
Kom hit för någon timma sedan och har gosat lite med alla hundar. Det här kommer bli två riktigt bra veckor, känner det på mig! Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen, men har ju varit borta ett tag så det blir förhoppningsvis bättre i alla fall! Fått veta att det är en del som saknar min uppdaterning, hih! Men jag tycker ni borde kommentera mera! Blir sååå mycket roligare om man får lite respons på det man gör. Puss 
Yesyes, ska åka till Mullsjö i några dagar också, hundkurs osv. Ska bli så jäkla roligt! Fem små valpar är på plats när jag åker tillbaka till gryt imorgon ;)
Fotade mina mongomuppar idag, fast fina är dom!

Skolan gick bra, fick sluta vid halv tolv istället för halv två, skööönt!
Efter skolan åkte jag och Malin till Gryt och hämtade min lilla hund och gosade med valparna. Sedan jag kom hem har jag bara fixat i mitt hus, blir riktigt fint för att vara "sålängemöblering".
Nu ska jag mysa med min lilla loppa innan sista promenaden och sängdags!

Acka myster med sina gosedjur innan sänger ropar . hihi

Börjar med att den är försenad i en kvart och nu har jag väl åkt på den i typ 3 minuter? Och den står still och är trasig eller något.. Åhh orkar inte, haha! Fast lite glad blir jag när jag tänker på att idag är det tacos på lunchen. Wopa

Bild på lilla Roppin som sover;)

Fick ett sms av min bästa guldkusin Filip. Blir så himla glad när personer som betyder mycket för en gör/säger något fint!

2 fina grejer på samma dag!

 

Såg det här nyss när jag tog en sväng hem ! Underbart <3

 

Är med Malin i Nypan och gör lite grejer. Ska hem till pappa ikväll och fixa lite mer i mitt lilla hus. Tar sin lilla tid att fixa men ack vad snyggt det kommer bli!

Har en paus i allt anatomisnack. Idag ska jag fixa grejer och förbereda mig på ett par veckors praktik tills nästa vecka. Ska försöka få tag i min hund idag också, får se hur det går!

Saknar att ha någon ibland. Fett jobbigt läge

Ligger i sängen med Hanna och vill verkligen inte gå upp:(
Menmen bara att göra för idag har jag viktiga grejer för mig i skolan ! Puss