Efter skolan så blev jag hämtad av Malin. Vi åkte hem och tog det bara lugnt.

I skolan idag har jag jobbat i lagården, hos kossorna. Fyfan vad rädd jag är varje gång.. Haha kan knappt gå in i lösdriften utan pulsen stiger som fan. Men kalvarna är gulliga;)
Hade en biologilektion efter lunch, kollade på en film och sen slutade vi halv 3 otroligt skönt!

Nu är jag back on track igen. Yes!
Hade det mycket roligt på internatet i måndags. Har ju på riktigt världens underbaraste vänner.
Igår så kom Ozkar hem till mig vid sjutiden. Vi kollade på The impossible, som jag för övrigt kollade på i måndags också ;) mycket fint! Efter att Ozkar åkte hem så umgicks jag lite med min syster och mor innan det var dags att sova!
Nu skola puss

Sitter på bussen Påväg till skolan, tänkte att ni kan få ett till inlägg eftersom jag har tid nu, haha. Börjar ett idag sjukt skönt!

Bild på Atles hand och pic på mig

Bussen går strax så måste rusa iväg! Sover kvar på internatet idag och har inte så bra 3G fär ute så förvänta er att jag inte kommer blogga idag! PUSS

Har varit på bio med Malin, Roggan, Anden och Nicklas. Kollade på Die hard. Lite seg men helt okej.
Imorgon är det skola igen, helt okej det med;) ska sova kvar på internatet imorgon också, trevlans var ett tag sen! Ingen hund den här veckan för hon ska som sagt börja löpa om hon inte redan har börjat. Apropå hundar, så är det valpträff nästa helg. Ruuuligt!

Åkte hem till Mich igårkväll. Åt mat och kolla på melodifestivalen. På kvällen träffade vi Skinny, Zejlon, Jonny, Filip, Thoilan och Conny. Vi joinade deras lan ett tag och jag fick återuppta mina skills på Robot Unicorn Attack. Hade roligt och vi tolv typ gick vi hem. 
 Nu så ska vi göra en masterfrulle och frossa i oss mat innan min skinnybitch-vecka börjar, skämt åt sido men ska äta nyttigare typ. 
 
trött Maja som har varigt SJUKT duktig och pluggat med Michelle HEEEEEELA morgonen och nu är vi klara!!!

Bilderna hamnade i fel ordning!
(går inte att fixa på mobilen)

Igår så träffades vi några brudar och drog till ett hus fullt med folk och hade det riktigt trevligt. Körde shipchilivippvipp, kramades med många som jag inte sett sen jag slutade högstadiet, även folk som jag inte träffat på flera månader, träffade folk jag aldrig träffat förut, hade en lång & välbehövlig konversation med Max och gick genom stan till ett annat fullt hus och dansade med Michelle. Hade sjukt roligt i alla fall:)

Bild- innan & efter

Har lagat asgott lunch idag och likaså mellis.
Till luch gjorde jag stekt lax, ungsrostade morötter, gul lök och en fetaostsås.
Nu till mellis åt jag vaniljyoghurt med mammas hemmagjorda müsli. SÅ GOD!

Varit hos Nea och ätit middag med brudarna. Massa skratt och herregud vad mycket prat! Riktigt trevligt och roligt. Nu ska jag och Acka sova och imorgon åker hon till Gryt. Kan inte ha henne i skolan nästa vecka för hon ska nog börja löpa när som helst. Tråkigt!
Natti!
Bild på acka från idag!

Ska åka till Nea om typ 3 timmar för att ha tjejmiddag. Ska bli fint att se alla igen. Men innan dess ska jag äta lunch och fixa till mig lite. Har varit ute och gått med Patti i typ 1,5 timma. Gick till Labro ängar eller vad det heter. Mycket skön promenix. Kyss
 
 

Nu har jag och Acka precis kommit hem. Varit hos Malin hela kvällen. Mycket skratt som vanligt och prata massa om ifrån helgen. Säger det igen, mycket skratt.
Nu ligger Aklejan och jag i sängen och myser. Tänkte sova så jag kommer upp tidigt imorgon eftersom Acka alltid väcker mig runt sju. Så natti på er!

Bild på mig Snusa från idag!

Jag och Mich har duschat och bastat i någon timma nu. SKÖNT. 
 Ska till stan sen och åka hem till pappa senare som sagt. Ska leka med Malin idag. Hihi bästa Murvel!

Fick hem min lilla hund idag igen. Kände att jag behöver henne hos mig.
Nu så ligger jag och Micha i hennes säng och tar det bara lugnt. Skönt det också. Hundarna är på nedervåningen och sover. Dagen i sig har varit rätt slapp, många telefonsamtal och så vidare. Fan orkar inte deppa ihop, inte idag.

bästis och jag som gladast på nyår!

 

Redan haft många besökare idag, antar att många sett på facebook. Och ja, igår så tog det slut mellan mig och Daniel. Jättetråkigt. Men han hade tappat känslor osv. Vet inte om mer behövs sägas. Kom som en chock fast samtidigt inte. 
 Så igår efter typ det värsta "hej då" jag sagt till en person, så åkte jag till Vrena till Micha. Hon tog hand om mig och hade terapi, haha. Låg i soffan och drack gott och jag öste ur mig både ord och tårar. Men sen tog jag tag i mitt favoritcitat att "livet är hårt, men jag är hårdare". 
 Men jag vet inte riktigt hur det känns för tillfället. Vill inte känna efter så jävla mycket heller. 
 
Det är svårt, för han är den finaste jag vet och jag älskar honom. Såklart.

Vaknade tidigt idag av att brudarna snackade. Sovit som en gud inatt då Mich höll om mig, hihi.
Igår var vi på bio och såg EGO. Rekommenderas jättebra film enligt mig!
Stressade hem för att inte missa melodifestivalen som för övrigt var sådär igår, inga bra låtar typ.
Nu tänkte jag ta frukost och njuta över ännu en söndag!

Bild på den store konungen som trängs med mig i sängen ;)

 
2. Din bästa vän.
 
- Micha. Men hon är även så mycket mer än min bästa vän. Går inte att förklara med ord.
 
1. Något som gör mig glad

- Akleja. Min finaste.

Ligger i sängen och drar mig som jag gjort nu i en timme cirkus. Om någon timma så kommer Micha hit och vet inte vad vi ska hitta på idag. Nåt kul blir det förhoppningsvis!
Igår städade jag garderoben, byrån och klädställningen! Tog sin lilla tid..
Nu ska jag upp och ta tag i dagen! Puss

Igår så åkte jag hem till min älskling efter skolan. Det blev pizza till middag och när vi kom hem så myste vi massor och kolla på tv. Kan bara sitta och pussa på den där mannen i flera timmar om det skulle vara så! Somnade i hyfsad tid igårkväll och vaknade vid 5 imorse för att Daniel sprang upp och vankade runt. Både han och jag vaknade upp av illamående, usch Fyfan. Har trott att jag ska spy hela dagen.. Åkte hem från Daniel vid strax innan 11 tror jag. Blev hämtad av mamma. Nu har jag legat i sängen HELA dagen och är riktigt trött på det..

Skolan var bra idag, men tog dock alla mina krafter.
Först hade vi djurens biologi. Sen idrott, då var gick vi långpromenad med hundarna. Jag, Micha, Matilda och Fia och hundarna Acka, Raja och Leo. Efter lunch åkte vi till ett ställe som heter Tocetorp där vi gjorde ekologistudier på olika djur, jag och samma gäng som var ute på långpromenad gjorde ekologistudier på dovhindar. Lite långtråkigt men ändå rätt kul med rätt sällskap, haha. Sov på bussen hem, det gjorde bebisen min också. Nu ska vi gosa massa innan Aklejan åker till Gryt imorgon..

Är hemma nu. Lång dag i skolan. Vid halv fyra gick vi ut på en halvlång promenad med hundarna. Jag, Acka, Micha, Raja, Henrik och Douglas. Hundarna sprang lösa och busade i snön.
Nu har jag nyss ätit och tänkte kolla på film med Linus som bosatt sig här några dagar. Hypnotisören pratade han om, Jaja, tjing!

Bild på Snusa som gör allt för lite uppmärksamhet, haha!

Godmorgon! Måste bara säga att mina läppar är så sjukt jobbiga på morgontimmarna.. Dom är så stela och svullna.. Så viker dom sig typ utochin fast på nåt konstigt vänster. Så när man ler ser man ju ut som jag vet inte vad haha!
Nu ska jag sminka klart mig och packa!

Glömde mobilen hemma imorse. Fyfan säger jag bara! Känt mig så naken och haft småpanik hela dagen för att man inte har den på sig. Usch fy, aldrig mer!;)
Idag har jag varit i skolan, börja ett. Biologi första lektionen, skulle jobba med våra arbeten men blev klar för 2 lektioner sedan, så jag och Micha jobbade med evolutionen frågepapper, gick snabbt som tusan. På fikat idag fick vi semlor, slutade med gräddkrig. Yes vi är tre år typ, hej! Sen TTF och slutade halv 4.
Mamma hämtade mig på bt. Sedan så åkte vi till Hööks och köpte lite grejer till Acka, bl.a. Täcke och en leksak som var en groda så vi kunde inte motstå den! Haha! Sen köpte vi mat på Bella Donna. Gött!

Nytt rosa reflextäcke från Hööks. Så gullig!

Idag gick jag upp innan åtta för att Acka väckte mig. Hon sov i buren och Balto sov i sängen med mig.
Nu kom vi nyss hem från en långpromenad med hundarna. Camilla och lillkussen Gustav följde med och deras hundar. Så dom hundar som var med var Balto, Acka, Snusa, Pelle och Ink. Gick en timma och hundarna röjde runt så nu ligger alla och sover.

Jag mår riktigt dåligt på fredagar när jag kommer från skolan och måste trängas med MASSOR av folk på bussterminalen. Usch, blivit en gnutta folkskygg sen jag började på Ökna.
 
Jag börjar varje morgon med att reta upp min kräksreflex genom att borsta tänderna. Det går inte att undervika. Hur jobbigt och äckligt som helst.
 
Jag dricker kaffe, med mjölk och minst två sockerbitar i. Haha.
 
När jag fyller 18 ska jag tatuera in en G-klav bakom örat och sedan så ska jag ha någonstastans på kroppen ha en bild på min gamla hund Riva och göra nåt som står för mina andra änglar Ärtan och Krut.
 
Jag mår som bäst när jag är med min pojkvän Daniel eller min bästa vän Michelle.
 
Idag kom det hem en stereo till mig med Iphone-uttag, usbanslutning osv. Glad flicka! Tack världens bästa mamma!
Har inte bloggat på två nätter pga att jag varit på internatet. I tisdags så gjorde jag massa små grejor. På dagen gick jag ju såklart i skolan på dagen, tills klockan 16.00 närmare bestämt. Efter skolan gick jag och hämtade ut nyckeln till mitt rum i hus 11. Sen så åkte jag med Adrian och Charlie och handla i T-berga. Mycket skratt då kan jag meddela haha, sköna snubbar! Sen så träffade jag Lovisa och vi gick och åt glass med Adrian i längan och snacka skit. Kvällen slutade med att jag tog mitt täcke och kudden och traska över till 10an och gosade ner ner mig bredvid Lovisa och somnade.
 I onsdags (igår) så hade jag och Micha StallJour i häststallet och vi började klockan sju.. Usch tiiidigt! Vi gjorde vanliga stallsysslor och så red vi innan det blev lunch. Sen så hade vi vanliga lektioner i 3 timmar till. Kommer inte ta upp hela kvällen men kan säga att jag aldrig varit så rädd, blev hämtade av ambulans och spenderade hela kvällen på akuten. Fått mig en tankeställare om livet, hur djupt det än låter.
 Idag tog jag och Micha sovmorgon. Behövdes.
 
 Nu är jag hos min fina pojkvän som sitter och tatuerar sig, haha. Ta en chillidillkväll ikväll. Hörs, hej!
 
Det här är min bästa vän. sisters.

Kunde inte sova som vanligt inatt.. Sover bara bra när jag sover med Daniel eller Micha. Usch, men i alla fall låg och vred och vände mig från tolv till typ halv fyra. Sjukt jäkla jobbigt.
Nu är jag hur som helst på bussen och har två stora jävla väskor med stallkläder, mat och typ datorn. Åhhh jag vill inte.. Vill bara sova i typ en vecka.

 
Hittade gamla bilder, första bilden är ju oslagbar! Hur gammal kan jag varit 10 år kanske? HAHA! Sista bilden går jag i sjuan i alla fall. Omg dör var ju så snygg.... ;)
Usch.. Vill inte bo kvar på skolan. Om det här skulle varit i början av förra terminen skulle jag vara överlycklig. Men inte längre. Usch, det har ju blivit en skön vana att när skolan är slut sätter man sig på bussen i en timme innan man är hemma. Och på den tiden hinner man tänka på jäkligt mycket. Fast nu ska jag ju sova på inernatet i två dagar i sträck och sen får jag äntligen komma hem till min älskling. Så här känner jag bara för att jag är så för jävla trött på allt, nästan allt. Inga detaljer.
 

Har precis ätit god middag med mamma, revbensspjäll och potatissallad. Har varit och handlat inför tisdag och onsdag. Har även varit hos Daniel typ en microsnabbis. Saknar honom redan.. Buhu!
Men men nu ska jag beställa hem lite grejer från nätet! Puss

Två goingar på bussen Från skolan;)

Är på G till skolan. Börjar ett idag så det är skönt. Efter skolan så ska jag hem och packa, handla och svänga förbi pojkvännen för att pussa på honom (såklart) men även hämta min iPhoneladdare. Idag ska jag hämta ut min nyckel till rummet på internatet. Har nämligen jour två dagar den här veckan. Känns som jag ska vara borta i ett år.. Haha..
Trött Elke på bussen ;)

Nu är jag sjutton år och varit i drygt 2 dagar eller vad det nu blir. Är så himla nöjd med den. Firade min födelsedag med mitt hjärta Daniel, vi var på fest och hade det jäkligt roligt. Varit med min bästa vän Michelle och haft sååå otroligt bra. Idag så har jag gosat med Daniel och sedan firat mig hos pappa. Träffat min älskade kusiner Kalle och Gustav. Massa roligt. Imorgon är det skola igen och jag klagar inte!