-yes håller på med del två nu, det tar sin lilla tid kan man säga!
Från Monki - Rea 100 pix!
New Yorker - rea 75kr
New Yorker - 129kr
New Yorker - 99kr
New Yorker - 179 kr
New Yorker - 99kr
New Yorker - 300 svenska riksdaler!!
Lagerhaus - 59kr
 

Dagen har jag tillbringat i Norrköping med min fina pojkvän. Shoppat väldigt snygga grejer. Bilder kommer senare!
Dagen har varit jättemysig och är så nöjd med mina inköp!

Bild på Daniel när vi åt donken, asnöjd med sin Big Mac och Co. Plusmeny och två cheesburgare, haha!

Januari
 Jag spenderade all tid på mitt ex, skolan, gymmet och stallet ibland. Detta måste nog varit den mest tråkigaste perioden i mitt liv om jag tänker efter. Då tänkte jag inte riktigt på det med tanke på att det var min vardag och jag bara gled med utan att göra några stora ansträngningar för att ändra på det. Jag var fortfarande osams med min pappa och jag kände att det var något viktigt i mitt liv som saknades. Månadens höjdpunkt var såklart min älskade tv, haha! Och det som inte var så bra denna månad var att jag inte mådde bra helt enkelt.
 
Februari
Jag fyllde 16 år. Jag sjönk längre och längre ner mot botten. Mitt dåvarande förhållade var även det på botten. Denna månad avlivades min hund Riva, min bästa vän. Tror inte jag haft så starka band mellan mig och ett djur som jag hade med Riva. Jag hade stora skuldkänslor över att jag inte la ner någon tid och kärlek på mina änglar. Jag grät för övrigt över allting. Det var som att på insidan av mina ögonlock var det uppmålat så som jag ville ha det, men när jag öppnade ögonen och insåg att det inte skulle bli så, så rasade allt och jag grät. Jag blev även beroende av korvstroganoff och ris och det var typ min kost under februari, och när vi inte hade ingredienser till det hemma så kunde jag ligga och gråta i kudden tills jag somnade i princip.
 När februari börja lida mot sitt slut började jag må lite bättre ett tag. Började få kontakt med min pappa igen. Jag älskade att va i stallet. Månadens höjdpunkt var såklart min systemkamera som jag köpte och min bubbelsäng som jag fick i födelsedagspresent.
 
Mars
 
Jag började må relativt bra. Helga var jätte tjockis med massa valpar i magen. Det började även bli vår, med det gladare som man alltid blir på våren, haha. La ner mest tid på skolan.
 
April

Helga klämde ut åtta stycken små liv som vi var hos så ofta vi kunde. Fick snabbt min favorit. Huntrets Akleja Jag och Andreas gjorde slut. Och jag började om på ny kula och fick tillbaka mitt sociala liv och började snabbt umgås med mina gamla vänner igen. Umgicks mycket med Jullan och Fanny. Och som då var en självklarhet, buff-gänget. Jag kände mig så fri!!
 
Maj
 
Åhhhhh maj. Åkte till Idre på klassresa i några dagar som jag sent kommer glömma. Tillbringade dagarna med mina fina vänner. Hade så jävla roligt! Var hos valparna mycket. Hade en rolig överraskningsfest för Anders och Johan. Var även mycket med Jullan! Gjorde världens bästa musikal med mina fina i 9d. Denna månad tillbringade jag mest med min underbara klass på Borgis.
 

Detta var del 1 av mitt 2012!
 
 
 
 
Vad skulle jag göra utan dig? Du är den finaste vännen jag någonsin haft, kan det vara för att vi är så otroligt lika.
 Kommer du ihåg perioden vi inte kunde säga en mening utan att säga samma sak och samtidigt. Haha, tror vi lärt oss att anpassa det nu, men det händer titt som tätt fortfarande.
 Kommer du ihåg när vi var uppe långt in på nätterna i somras och smsa, då våra asgarv bröt ut konstant.
Kommer du ihåg första gången vi kramade om varandra så där riktigt hårt inne på Jc för första gången.
 
Michelle, min egna lilla Mich. Du kommer alltid vara min, bara min bästa vän. Ingen kommer någonsin kunna knyta starkare band som du och jag har gjort. Du är som min egna tvilling. Min syster som alltid finns hos mig i alla lägen. Så mycket vi gått igenom tillsammans, både gråt men så jävla mycket skratt. 

 Jag älskar dig Micha
Min familj har varit på kryssning över jul som jag sa för några dagar sedan. Men idag kom dom hem!
 Fick lite fina saker. Typ det som är på bilderna nedan. Två olika parfymer från DKNY och en hårolja från Lee Stafford.

Var hur mysigt som helst igår med min fina. Vi åt och drack gott och bytte julklappar. Slutade pussa på varandra långt in på natten, då vi somnade tätt intill varandra. Fick en klockring och ett halsband som var jättefina. Av mig så fick Daniel en Diesel parfym och ett par glasögon som han pratat om, haha.
Hur som helst var det otroligt mysigt och jag kan inte med ord beskriva hur mycket han betyder för mig. Är så gränslöst kär!

Bjuder på en assöt bild på oss, haha..

Har varit sjukt duktig idag! Städat i mitt rum, lagat mat och tvättat! (Faaaan... nu kom jag på att man kanske borde hänga tvätten.....) Tack kära blogg för att du påminde mig, ehe!
 
 I alla fall, nu har jag precis tänt massor av ljus och diskat. Som sagt snart kommer Daniel hit. Det blir myskväll med paketöppning idag igen (WOHO!!!)
BTW! Funderar starkt på att fixa fram min naturliga hårfärg.. Eller någon annan...HJÄLP!
 

 
 
Är inne på våran SMART-TV och är inne på Youtube och så kom denna video upp och är kär. Haha älskar denna mix!

Igår vid tre så åkte vi ut till Ullis päron i Stigtomta och åt massa mat, öppnade julklappar och pussade på mina kusiner.
När jag kom hem vid halv nio igår kväll så gick jag till Malin där lite löst folk även var. Vi kolla på film och sen vid elva så tog vi snöskotern med flak bakom och åkte till Sälmark. Skitkul, haha. När vi var hos dom så satt vi prata skit i några timmar och åt masa julgodis.. Sen tog vi med oss tvillingarna hem och efter typ den längsta resan hem med snöskotern så kom vi faktiskt fram tillslut. Sen väntades snöbollskrig, det gick inte så bra för mig, haha. Sen så blev jag sjukt trött så slog på en film och somna direkt. Min jul afton, nice.

Fotade Snusa när jag, Malin och Ullis tog en promenad förut. Snusen är ju rätt så söt! Så ful så hon blir söt!

Blev väckt av Ullis vid tio imorse. Låg och drog mig lite för att det var så himla skönt.
Dock har jag bara drömt mardrömmar hela natten. Så har vaknat flera gånger med hjärtat i halsgropen och kallsvettig, fyfan!
Nu står julfeukost på schemat, väntar bara in Malin och Roggan som ska joina oss och maten.
(nytagen på en nyvaken Maja)


Lite mysfaktor finns det väl i huset, julefrid eller vad det kallas. Druckit glögg, kokat knäck, lyssnat på musik och snackat skit. Gött. Nu så hamnade jag själv med datorn i köket medan dom andra förflyttat sig in till vardagsrummet. Öjjt, imorgon är det JULAFTON, woho!
 
 Bilder från den extremt kalla promenaden jag och Daniel tog idag. Daniel lekte typ Oppebys egna antikrundan eller guide, haha. Fick lite snygga bilder på karln' !
Det började med astråkig julmusik så efter några låtar bytte vi till låtar som är lite mer "oss".. Haha..
 
Och JA, jag är uppvuxen med Eddie Meduza.
 
 

Sitter på ettan mot harg och lyssnar på musik. Kartellen.
Ska till min fina och dra upp honom ur sängen. Hihi vad hemsk jag är..
Öjjt! Vet ni? Imorgon är det julafton!!
Puss
(Daniel får stå för bilden, bara för att jag har världens snyggaste kille)

Vaknade för inte ens en timma sedan och stått i duschen sedan dess, haha. Idag ska jag hem till min fina pojkvän och gosa! Ska ha med mig systemkameran så det blir nog lite fotografering också! Äntligen!
Nu ska jag fixa mig och städa rummet innan jag hoppar på bussen i vinterkylan!

Hihi, i veckan så ändrade jag och Daniel våra relationstatusar på Facebook.
Är så galet kär i världens finaste människa!

Kvällen har jag spenderat med Malin och Elise hos Malin. Vi tjocka till det med chips och dipp och massa julmust. Snacka mest skit och varit allmänt tjejiga hela kvällen, gött. Sånt behövs också ska ni veta!
Vid 23-tiden så var grabbarna klara med allt, så då var det bara att kliva in "grabbarna grogg"-bussen och åka in till stan. Massa tjohej och sång i bussen, haha. Men hoppade av vid mamma och nu ligger jag i sängen och väntar på att min älskling ska ringa. Börjar bli dödstrött, så sova strax kanske!
Puss och godnatt!

Nu är jag hemma på Förola. Saknar redan stan, haha. Men men, får se vad kvällen har att bjuda på! Vet inte, men vill hem till älskling så jag kan få pussa på honom innan hela julskiten drar igång..
Nu ska jag äta, äntligen! Hej/ en sur Maja

Hängde på låsen imorse på stan. Mötte upp Michelle på bussen och så åkte vi ner och shoppa. Hitta lite grejer, Micha med. Nöjda flickor.
Nu ska jag packa ihop lite grejer, far iväg till pappan min om någon timma.
Ska vara hos honom tills på tisdag.
I helgen ska jag fota, äntligen!!!
Puss

Firade som sagt minijul hos mamma idag.
Hon, mannen hennes och mina syskon åker iväg på kryssning på söndag tills onsdag. Vilket innebär... Baaam! Jag är home alone!
Ska fira julafton och så hos pappa och med mina kusiner.
Men på tisdag så ska jag och Daniel ha myskväll och byta julklappar OCH dricka bubbel bara för att vi är bäst helt enkelt!
Men iaf fick pengar, kläder och sen ska jag få iPhonehögtalare och parfym från båten dom ska åka med.
Mycket nöjd!
(bild på mig från i höstas)

Så härligt med jullov, huh!?
Ja, eller dom flesta i Nyköping fick ju lov idag kom jag på. Själv fick jag lov i tisdags! Så har ju nästan känt på en veckas lov, med tanke på att vi bara hade kul i skolan i måndags och tisdags. Vad har jag gjort under lovet då?
Jo ni, jag har shoppat, shoppat som en tok. Alla julklappar inhandlade! Och självklart lite nytt till mig också, hehe!
Införskaffat mig ett par nya kängor(asgrymma) ny mössa, två stycken mysdressar, tröjor och lite annat smått och gott. Men under mina jullovsdagar som gått har jag även spenderat på andra ställen än stan också, typ, hemma. Och hos pojkvännen och hos Michelle.
Hur som helst så har det varit väldigt bra.
Idag så firade vi minijul hos mamma, mer om det senare!
Puss
(bild på min nya mysdress)

Känner att jag måste börja om. Ska ge en ny blogg ett försök.
 Min galma blogg, apieceofmaja, alltså, har jag haft så länge.. Typ sen 2010. Nu börjar jag om på ruta ett igen!