Igår så var jag och ett gäng på drygt 50 pers till Romme. Hade sååå roligt! Sov hos Michan på skolan i måndags, så gick vi upp 04.00 för att dra iväg. Kom hem igen vid åttatiden på kvällen igen. Det var verkligen en såå lyckad dag med mina fina vänner!
När vi kom hem var jag helt slut. Så efter att jag hade pussat lite på Micha så gick jag till en skadad André och tog hand om honom. Han kom hem från akuten igår efter en bilolycka då han skulle dött om inte bilen hade studsat på en vägtrumma.. Usch, är så jävla glad att han lever. Vi kolla på film och pratade tills jag somnade.

Bild på Rickard, mich, Elin och mig ;)

Hon är något jag tar ansvar för på riktigt. Oavsett. Hon är en del av mig. Förstår inte att en hund kan göra en så obeskrivligt glad. Min lilla Huntrets Akleja.

Idag blev det att gå upp tidigt för att valpträffen skulle komma igång klockan tio. Var ute i flera timmar och Acka tog sina första enkelmarkeringar i grupp för första gången. OCH jag är sååå nöjd! Världens finaste och bästaste hund.
 Tanken var att hon skulle vara kvar hos mig i någon vecka, men icke.. Hennes första löp har kommit. Det är ju roligt i sig men det betyder att jag inte får ha henne med på skolan. Så imorgon åker hon till Gryt igen. Tråkigt som tusan. Menmen så är det.
 

Inte hittat tiden att blogga den senaste tiden. Men haft så roligt den här veckan. Varit med bästis Micha på internatet och varit med Malin, tvillingarna Sälmark en heeeel del! Och myyycket roligt har vi hittat på!:)

Nu har jag precis ätit en härlig frulle, kokta ägg och yoghurt med mammas müsli. Nu ska jag plugga och vid två ska jag träffa Robertooo. Yesbox hörs kyss

Kom ut till bilen imorse och såg den här filuren sitta i framsätet, sötbollen.

Idag har jag och Malin varit på skjutbanan, skjutit kpist för första gången också. Askul och panga som ett as;)
Sen på eftermiddagen åkte jag hem till familjen Österberg och hämtade lite grejer, pratade med Marie och sen så kom Daniel bakis som ett as, haha. Kom hem vid femtiden och nu så ska jag snart till mina fina kusiner och äta. Imorgon ska jag träffa Robert och plugga lite hade jag tänkt! :)