Kollade på gamla bilder och hittade denna på mig och min storasyster. Det bästa jag visste var att få åka upp till Stockholm och vara ensam med Carro. Jag åkte inte alls ofta då och det var så speciellt att få åka upp och vara med storasyster. Det är det fortfarande, men inte på samma vis som när jag var yngre. Nu kan jag ju ta en spontantripp till henne över en kväll, vilket jag inte kunde när jag var yngre. Då planerade vi in en helg flera veckor innan. Den här mäniskan var min största idol och insperation när jag var liten. Jag ville göra allt som Carro gjorde och så vidare. Nu ser jag bara upp till henne, såklart. Men idol vet jag inte, men lite insperation får jag allt av henne. Vi är så grymt olika i nästan allt. Men gud vad jag älskar henne <3
 
 
I fredags åkte jag till Gryt för en helg med jobb på kenneln. Har gått kanon hela tiden! Igårkväll så kom Hanna och spendera kväll/natten hos mig. Gosat järnet med hundarna. Toppenhelg, yesbox!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juni.
Tog ledigt innan sommarlovet och drog ner till Öland med Micha. Mådde som kungar med otroligt bra väder, som resulterade till sol och bad i mängder. Lovely. Kom hem lagom till skolavslutningen. Såg när mina fina vänner tog studenten. Firade in sommarlovet med mina fina tjejer i Nyköping. Var på studentfirande hos min bästa guldkusin. Var ledig mycket i början av sommaren, så mina dagar bestod av slappa hemma, umgås med vänner, mysa med min fina hund osv. Min storasyster var även hemma några dagar. Impulsåkte även till henne. Shoppat hur mycket som helst. Träffade en Norrköpingsbo som jag blev lite småkär i så var även en del i Norrköping.
 
 
Juli.
Umgicks med vänner. Var i Norrpan hos Dennis. Jobbade. Festade lite. Varit hos Hanna. OCH jobbat. På vardagarna har jag varit på ett äldreboende, på helgerna har jag jobbat i djurhuset och så har jag jobbat extra på Huntrets. Helt okej månad, känns inte som jag gjort så mycket men det har jag!
 
Augusti.
Jobbade första veckan denna månad. Varit hos Hanna i Hälleforsnäs. Träffat Micha. Myst med Fanny. Och träffat massa andra vänner. Men spenderat mycket tid med Hanna och Malin. Gosade med min hund. Partajat lite med mina brudar. Hittills en bra månad! Jobba i helgen och på måndag börjar äntligen skolan!
 
Denna sommar har varit väldigt lyckad och jag är så glad för jag har världens finaste vänner!
 
 
 
 
 
 
 

 
Firade även denna midsommar på Vivesta men min bästa vän Fanny, familj och vänner. Det var hur mysigt och roligt som helst, så lyckat  som en midsommar ska va. Underbara människor, god mat, fint väder, åka båt, sång och massa mys. Åh, blir så glad.
 
 
Blir känslosam bara jag tänker på hur mycket den här lilla fyrbenta krabaten har för betydelse i mitt liv. Hon är det bästa jag vet. Hon är verkligen det finaste jag har. Mammas lilla bebis.
Nu har det gått en hel sommar. och jag har sett dig närmare en miljon gånger känns det som. Det enda vi har sagt är "hej" i princip. Jag vet inte hur du är, eller något. MEN, jag tror jag är kär i dig. OCH det enda jag vill är att lära känna dig. Du anar inte hur många gånger jag har tagit upp dig i Facebook-chatten och skrivit just "hej" eftersom, jag menar, det är de vi brukar säga till varandra, "hej". Men lika snabbt tryckt ner chatten utan att skickat iväg meddelandet. Blir galen. EN HEL SOMMAR och jag är för feg för att börja prata med dig. Fan.
 
Alltså kolla tjejen på bilden. Lycklig, hög på livet osvosvosv. Ja, det är klart jag är. Typ. Grejen är att jag aldrig blir nöjd. Vill bara mer. Vill ha mer, göra mer. Önskar något kunde hända så jag får en fet tankeställare. Och efter den där feta tankeställaren ändra uppfattning så jag kan lära mig att uppskatta det jag har till max.