Kan ni tänka er att han jag skrev om i det inlägget är nu mera min pojkvän. Känns så jävla fantastiskt!

Ligger i soffan och kollar instagram, Twitter och Facebook. Hjärtat mitt har somnat. Finns det någon finare människa. När man till och med ligger och bara ler när sover. Så himla fin han är!!

Ska till skolan om ett tag till skördemarknaden. Ska få träffa mina pinglor idag. Åh som jag saknat!

Nyss ätit lunch framför Real Steel.
Första HELT feberfria dagen(!!!!!)
Åhh känns helt fantastiskt! Och halsmandlarna är på rätt väg och blir bara bättre! Skola imorgon, efter 5 dagar hemma, woho!

Somnade inte förrän vid fyra inatt. Och vaknade första gången vid halv åtta imorse av att jag kallsvettades av febern och hade brutalt ont i halsen. Tvingade mig själv att somna om vaknade igen vid halv tolv. Slog på tven och gjorde i ordning frulle till mig och Malin som också är hemma idag.
Nu ligger vi i varsin soffa och glor på någon film.
Ringt skolan idag och pratat lite om hur jag ska göra dom kommande dagarna osv. Blir nog bra!

Igår eftermiddag fick jag som kramper i mina leder och jag kunde varken sitta, ligga eller stå utan att smärtan var brutal. Så både pappa och mamma ville att jag skulle åka in till sjukan. Och det gjorde vi, jag och pappa. Efter någon timme så kom Emil och fick mig må lite bättre i alla fall. Guld värt. Tror att dom tog 6 rör med blodprover, urinprov och halsprov. Klämde och tröck överallt, så har svullna lymfkörtlar i hals, armhålor och ljumskar. Efter en hel del väntande och efter 7 timmar så fick jag veta att det var körtelfeber jag hade. Så nu blir det att hoppas på att bli frisk. Kommer dock ta ett tag för det tar mellan 4-6 veckor för att bli frisk men kan ta längre tid för att bli helt återställd. Så ja nu ropar barnprogrammen på mig mig igen! Kyss! (Akta så ni inte blir smittade, höhö)

Helgen började med att Mailin hämtade mig efter skolan. Vi åkte hem och åt mat och snacka skit. På kvälle kom Emil hit och åt grillat med pappa och Ullis. På kvällen tog vi en spontantripp till Ökna och hälsade på Micha, väldigt roligt, massa skratt! Åkte hem någongång på natten och somnade i famnen på finaste.
 Tidig lördag morgon så var det jobbdags. Jobbade några timmar på Ökna och sedan åkte jag, Michan och Emil till Sälmarks och kolla på åkerracet.
 På kvällen så kollade jag och Emil på bio, blev snabba cash. Kan inte säga att den var så himla bra, så diss på den filmen.
 Filmen slutade rätt sent, så vi åkte hem till Emil och jag fick träffa hans föräldrar för första gången. Var lite nervös men tror det gick bra, haha! Somnade långt in på natten efter mycket prat och massa pussar. Jisses vad jag tycker om honom!
 Söndagen... vaknade jag lite sjuk, svullna halsmandlar. Så kunde inte äta för det gjorde så ont. Buhu!
 Emil och jag åkte hem till mig för han skulle hämta en motor här och jag behövde vila. Dock råkade jag somna i 3 timmar och vaknade med feber. Usch fy, hatar att vara sjuk!  Det resulterade till att jag blev hemma från skolan idag, blir hemma imorgon med för det har varit värre idag och jag har fortfarade feber. Inge roligt! Så nu ligger jag nerbäddad i soffan med datorn i knät och kollar på idolavsnitt och pausade för att blogga.
 
 
I lördags var det dags för åkerrace hos Sälmarkarna. Mycket skoj!
 

Jag vill ha det så där mysigt som jag ser i mitt huvud att det är. Det är en bit på vägen nu. Det är i ständig förändring, vilket jag gillar.